31 Ekim 2007 Çarşamba

28 Ekim 2007 Pazar

27 Ekim 2007 Cumartesi

Bir çalışma ortamı

Eeee, bazı çalışma ortamları biraz harddır!.. Bu gönderideki resimlere ana kuzuları bakmasın!





Sümüğü Tanıyalım






26 Ekim 2007 Cuma

Sümüklü

Bıçak Düşkünü!

25 Ekim 2007 Perşembe

24 Ekim 2007 Çarşamba

22 Ekim 2007 Pazartesi

Kafe Serisi




Arıza Haller Ömer 2

Her zaman yüzümüz temiz, gözlerimizin içi aydınlık ve ışıltılı olacak değil ya! İnsanız sonuçta... Somurtacağız da, dünyamız da kararacak, moral bozukluğunun cehenneminde de kavrulacağız, tadına da varacağız o ateşin zaman zaman.

İnsanız kardeşim! Sen somurtmuyorsan zaten yalancısın!

Arıza Haller Ömer

Tabii sitenin genel adına baktığınızda gördüğünüz üzere burası bir Arıza Alanıdır ve her ne kadar topluma sunduğum yazı ve şiirlerime destek veren fotolarımın insani bir hava içinde olmasına çabalasam da, arada bu fotodaki gibi depresif kaçaklar sözkonusu olmaktadır.

Eh ben de buna izin veriyorum artık o kadarcık. Ne de olsa sitenin isminin de hakkını vermek lazım! Bu sitede günlük hayatta bir çok alanda olduğu ve kabul gördüğü üzere "3 kuruşa 5 köfte" yok!!!

Cep tel senin neyine?!

3T ve Michael Jackson









21 Ekim 2007 Pazar

Geyikbaşı ile Tanışın

Güncel Geyikbaşı Yazılarım! | Ekolay/Mizah Sitemiz | Facebook'ta Geyikbaşı!

Bu barbarian geyikbaşlı adam, benim Geyikbaşı Yazı Serilerime başladığım günkü halimdi. Mizah Kanalının Yönetmeni olarak, haftada bir yazı da yazıyordum. Ama artık, bir alttaki naçiz fotomla, yazılarımı haftalık değil, anlık, günlük olarak da yazmaya başladım.

Diğer tren raylarının ortasındaki resim de bir ara geyikbaşı fotomdu.


Bu halim bayağı cool, ama diil mi?!



Bu karikatür ise daha bugün yaptığım duyurumdur. Hadi içeri girin siz de; bir yorum filan bırakın, katkınız olsun azıcık bana. Benim size olacaktır emin olun! Ama psikolog masraflarınız bana ait değildirrr!